Tekenstudio

Production World beschikt over groots tekentalent. Onze tekenstudio maakt 2D of 3D tekeningen van evenementenlocaties. Daarnaast visualiseren we complete evenementen, met alle benodigde technische gegevens. Zelfs andere productiehuizen weten Production World te vinden als dé autoriteit op tekengebied.

Wij werken met gerenommeerde tekenprogramma’s als AutoCAD, Vectorworks en Cinema 4D. De visuals die wij hiermee maken:
  ·      Geven goed en duidelijk overzicht.
  ·      Zijn geschikt voor communicatie met betrokken partijen.
  ·      Bieden ondersteuning bij presentatie van locatie, project of product.

Wat zijn de afmetingen van een locatie? Waar bevinden zich de stroomaansluitingen? Hoe hangt het grid in het dak? Dit soort aspecten kan onze tekenstudio allemaal weergeven in één overzichtelijke basistekening. Vervolgens kunnen wij de site productie en technische productie in de tekening verwerken. Zo brengen wij het gehele evenement in kaart. In één oogopslag worden onmogelijkheden gesignaleerd of wordt het inzicht gecreëerd dat er meer mogelijk is dan vooraf gedacht.

Scannen

Door het scannen van locaties kunnen we 3D modellen uitwerken waarmee een goede basis gezet wordt voor een locatie en/of evenement. Middels de 3D modellen kunnen we exacte afmetingen en details van een locatie naar voren halen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan voor en tijdens de uitvoer van een evenement. Het maakt je preproductie en je uitvoering op locatie vele male makkelijker. We gaan als volgt te werk:

– De locatie en de wensen van het scannen en het tekenwerk worden in kaart gebracht
– We maken een scanplan met daarin een inschatting van het aantal scans en de scanposities die nodig zijn om tot een goed model te komen
– De scans worden in een point cloud geregistreerd
– De point clouds worden door een tekenaar geometrisch uitgewerkt in tekeningen
– De tekeningen kunnen worden geëxporteerd in bestandsformaten voor 2D en 3D Technische tekeningen

Het gehele proces van scannen en het uitwerken van de point clouds zal in nauwe samenwerking met de opdrachtgever worden gerealiseerd.Productie

Onze rol is adviserend, begeleidend en screenend. Wij onderscheiden ons met een doortastend advies over alle zaken van uw project. Losse onderdelen laten we samensmelten waardoor er één geheel ontstaat. Ons doel is u te helpen een vlekkeloze productie neer te zetten die op alle zintuigen van het publiek inspeelt. Beleving, daar gaat het om! 

Projectmanagement

In de chaotische, snel veranderende wereld van Live Events, brengt Production World met haar projectmanagement skills structuur en efficiëntie op ieder evenement. Alhoewel ieder project uniek is, de projectmanagement skills die we toepassen zijn beproefd: de opdracht valt, we creëren de juiste werkwijze, schrijven een communicatieplan en kiezen het team. Als de basis staat, begint het plezier!

Onze projecten

Kennismaken?

Bel of mail ons, wij helpen u graag.